huisstijl 01

  • huisstijl02.png

Onze reis naar Pit Groeihuis

 

Het begon allemaal met een toets. Een CITO toets op de peuterspeelzaal die mijn kind als 'laag intelligent' bestempelde. Een moment dat een golf van emoties teweegbracht. Twijfels en vragen vulden mijn gedachten. Was er iets mis met mijn kind? Hadden we iets belangrijks over het hoofd gezien?

Deze toets bleek echter niet allesbepalend. Mijn zoon, die destijds een lage score behaalde, is nu een versnelde student die op het punt staat zijn masterstudie aan de Universiteit van Maastricht af te ronden. Dit was het moment dat de vonk voor Pit Groeihuis ontstond.

Bij Pit Groeihuis geloven we in meer dan alleen papieren beoordelingen. Wij zien het potentieel in elk kind en begrijpen dat ieder kind uniek is. Onze aanpak is geworteld in echte menselijke betrokkenheid en zorg.

 

Een thuis weg van huis.

Ons doel bij Pit Groeihuis is om een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen kunnen bloeien. We zijn meer dan een kinderdagverblijf; wij zijn een gemeenschap waar kinderen kunnen groeien, leren en ontdekken op hun eigen unieke manier.

Elke dag bij Pit Groeihuis is een nieuw avontuur. Onze toegewijde medewerkers zetten zich in om elke dag weer bijzonder te maken, met dezelfde zorg en aandacht die we voor onze eigen kinderen zouden wensen.

 

Verbinden, groeien en ontwikkelen.

Van de sportschool om de hoek tot de regionale brandweer, wij verbinden ons met diverse gemeenschappen om de ontwikkeling van elk kind te ondersteunen. Bij Pit Groeihuis worden kleine stappen grote sprongen in de wereld van leren en ontdekken. Ontdek de warmte van onze Pit-familie! Kom bij ons langs om zelf te zien hoe we werken en hoe we samen met jou de toekomst van jouw kind kunnen vormgeven. Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat Pit Groeihuis te bieden heeft? Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je en staan klaar om je te helpen bij de groei en ontwikkeling van je kind.

 

button4