huisstijl 01

  • huisstijl02.png

Wat anderen van ons vinden...

 

film icoVideo gemaakt door 2 moeders.

Bekijk hier de video waarin ze vertellen over hun ervaringen met Pit Groeihuis.

 

Super leuk kinderdag verblijf, waar een kind gewoon kind mag zijn.
Waar een kind op zijn eigen manier en tempo mag groeien. Ze krijgen zoveel liefde en aandacht dat het bijna als thuis komen voelt!

Evelyn Sanders

 

Wij hebben voor het Pit Groeihuis gekozen als eerste instantie voor de huiselijke sfeer en ook voor de mensen die daar werken. Karen, Willeke en Mariël en de vrijwilligers doen hun werk met veel liefde en dat merk je ook aan de kinderen ze komen met veel plezier. Mocht je in nood zitten denken ze mee voor een oplossing.
Pit Groeihuis gaat met deze tijd mee ook wat betreft flexibiliteit.
Verder deskundige medewerkers ,nemen ook de tijd voor ieder kind afzonderlijk.
Wij brengen onze kinderen met een goed gevoel en vertrouwen naar het Pit Groeihuis.

Nadine Scharnigg

 

Op het moment dat onze oudste naar de basisschool ging, ging onze jongste net naar PIT. Wij brengen dan ook al ruim 3 jaar een kind naar PIT. Uiteraard is in die 3 jaar de start-up veranderd in een ‘echt’ bedrijf, maar wat altijd is gebleven zijn de hartelijkheid, flexibiliteit en de wil om mee te willen denken met 2 werkende ouders. Een half uurtje eerder brengen of later ophalen is tot nu toe eigenlijk zelden of nooit een probleem geweest. De kinderen staan centraal en dat is duidelijk te merken. Mogelijkheden om de ontwikkeling van je kind te bespreken, al dan niet met een kopje koffie of thee, zijn op eigen initiatief ruimschoots voorhanden. Mochten de dames vinden dat in het belang van je kind echt iets besproken dient te worden, is onze ervaring dat dit altijd proactief wordt gemeld.
Wij, maar nog belangrijker onze kinderen, zijn erg tevreden met de geboden opvang door PIT. Zelf zijn we bijna door de KDV leeftijden heen, maar we hopen dat ook na ons nog vele ouders het geluk mogen hebben hun kinderen bij deze toppers achter te kunnen laten!

Frank Leijendeckers

 

Persoonlijk, kleinschalig en dynamisch. Deze drie woorden vatten samen wat Pit Groeihuis uitstraalt. Mijn dochter van drie jaar verblijft twee ochtenden bij Pit en binnenkort ook mijn dochter van 4 maanden. Met een gerust hart stap ik weer in de auto als ik Julia achterlaat. Ik weet namelijk dat de leidsters haar goed kennen; ze komt altijd vrolijk naar huis, gaat er graag naar toe en kan spelen met zowel leeftijdsgenootjes als met jongere en oudere kinderen.
Ik vind het fijn dat de kinderen op vaste tijden op verschillende plekken zijn, in de keuken, in de speelruimte en natuurlijk buiten. Dat vind ik ook heel leuk: er is aandacht voor de natuur, plantjes en boompjes groeien in potjes op het buitenerf. En er zijn kippen! Je merkt dat dit een feest is voor de kinderen.
Er wordt gezamenlijk gegeten op vaste tijden en de kinderen mogen zelf kiezen wat ze bijvoorbeeld op de boterham willen hebben. Persoonlijk vind ik het jammer dat er geen melk geschonken wordt, maar begrijpelijk is dit wel gezien de steeds vaker voorkomende allergieën.
Ik ben erg te spreken over het ‘spelenderwijs leren’ waar Pit voor staat. Dit merk ik aan mijn dochter, die opeens een nieuw liedje helemaal uit haar hoofd zingt of die haar jas opeens zelfstandig aan kan trekken. En natuurlijk wil ik vermelden dat de leidsters van Pit altijd klaarstaan, als er nood aan de man is!

Diana Uittenbogaard